HIGH COAST
MOUNTAIN MUSIC
FESTIVAL 2016

Premiären för High Coast Mountain Music festival blev en succé med fullsatt publik på 250 glada musikentusiaster. På scen hittade vi elever från Dream Hill Music Academy som bjöd på makalös musik och tidigare eleven och artisten Niclas Lundin samt artisten Frank Ådal bjöd båda på framträdanden i världsklass.

Till råga på allt hade vi dessutom besök av de holländska världsstjärnorna Nick & Simon och holländsk TV. Det var helt klart en kväll att minnas och vi räknar redan dagarna till High Coast Mountain Music Festival 2017!
– Vi ses onsdag 6:e September!

NICK & SIMON

2016 fick vi besök av Nick & Simon, ett av Nederländernas mest populära musikgrupper. Nio av deras tjugo singlar har blivit singelettor i Nederländerna. Nick & Simons uppträdande filmades av Holländsk tv som vara på plats.

TALANGER FRÅN MUSIKMAKARNA

Vi fick möjligheten av att lyssna på vad som kan vara framtidens stjärnor från Musikmakarna och Dream Hill Music Academy.  Några sjöng en låt, andra två eller tre. Helt enkelt underbart avslappnade och personliga framträdanden av de fantastiska ungdomarna.

 

FRANK ÅDAHL

Frank Ådahl gästade oss. Frank vann den svenska schlagerfestivalen 1990 med låten ”Som en vind”. Åren därpå kantades av framgångar med olika radiohits som ”Reser till kärlek”, ”Jag kan inte leva utan dej” och andra låtar. Edin/Ådahls skivor blev också framgångsrika i USA, där vissa låtar toppade radiolistorna under lång tid. Som en liten kuriosa har Frank även gjort den svenska rösten på Disneys ”Lejonkungen”, körat till Marie Fredriksson och kompat soullegenden James Ingram.

NICLAS LUNDIN

Niclas med flertalet världshits bakom sig som låtskrivare, som featuringartist åt några av Sveriges och Europas mest kända DJ’s och som soloartist med en debutskiva bestående av låtar där han samarbetat med några av musikvärldens absolut bästa stod på scenen och som ett exempel på vad Musikmakarna handlar om.